tisdag 22 maj 2012

Sverigeresan

Sverigeresan, en böne och predikoresa genom Sverige har startat. Syftet med resan är att möta Guds folk, för att uppmuntra, inspirera stärka dem samt be tillsammans för landet.
Vi håller möten på strategiska platser, samt stannar till på platser utmed vägen och ber.

Måndag den 21 maj.
Startar från Alingsås på morgonen för att flyga från Landvetter, via Stockholm till Luleå. Där möter en god vän och broder, Jan NYström upp och vi åker tillsammans de 33 milen upp till Kiruna. Vi åker via Råneå, Töre, Morjärv, Överkalix, Hakkas. Utanför Gällivare stannar vi till och ber vid rastplats Stenbron. Detta är en speciell plats, där våld och död slog  till 2008. Den 19 september försvann och mördades en ung kvinna, 29 år vid platsen. Vi får tillfälle att be och proklamera liv och försoning på platsen och över bygden.

Därefter tar vi av norrut, passerar Svappara och kommer fram till Kiruna, som är första mötesplatsen
På kvällen möter vi Guds folk i församlingen Livskällans lokaler mitt i stan. För att vara en måndagkväll möter många upp för att be. Det känns helt rätt att få tala, dela, predika pch be på platsen. Gud möter sitt folk me den stark smörjelse i bön för Sverige och Kiruna. En ung man, en same, kommer under Anden och tar ett kraftigt ta i bön för Norra Sverige och Samevärlden.
Direkt efter mötet åker vi upp på ett berg i utkanten av stan. Uppe på berget ser vi ut över Kiruna, över gruvan och bort emot Kebenekajse. En perfekt plats för bön och proklamation av Guds rike.

Kvällen är sen, men solen står ändå högt på himlen. Det är batra en vecka kvar till midnattssolen. I natt går solen ner 24.00 och upp igen 01.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.