måndag 13 februari 2012

Rapport och ett fantastiskt helande från möten i Gamleby

Möten i Josua församlingen Gamleby
Vi har precis återvänt från en underbara och stark möteshelg i församlingen Josua i Gamleby. Vi hade två möten under lördagen och ett på söndagen. Första mötet under lördagen predikade Hans Marklund om "Församlingens identitet och rätta element, det övernaturliga."

Under kvällsmötet på lördagen kom den helige Ande med en påtaglig närvaro och härlighet och vi betjänade människor under lovsång och tillbedjan i förbön nästan hela mötet. En kortare predikan avslutade kvällen och budskapet följde samma tema "Det övernaturliga och församlingens övernaturliga utrustning."

Söndagens möte startade med stark lovsång och tillbedjan. Därefter följde predikan och budskapet för mötet var först ett profetiskt tilltal till Sverige. Därefter följde predikan och budskapets tema var "Från dröm till verklighet."

Vi kan med glädje och tacksamhet summera en stark möteshelg, med många starka Jesusmöten. Under helgen fick vi också ett fantastiskt vittnesbörd från en kvinna som blev mirakulöst helad, när vi hade förmånen att besöka Gamleby vid ett tidigare tillfälle. Ta del av det vittnesbördet här nedan.

Ett fantastiskt helande från cancer.
Tack för en helt underbar helg, vi blev så välsignade. Jag vill ge dig mitt vittnesbörd om mitt fantastiska helande.
Hösten 2006 fick jag en diagnos, cancer på tungan. Fick åka till Linköping och operera mig omgående. Man skar bort en ganska stor bit av tungan på vänster sida med laser. Det var ingen rolig konvalecent , hade fruktansvärt ont efteråt. men det gick bra. Läkarna var oroliga att det skulle sprida sig till lymfarna i halsen, så jag fick gå på täta kontroller.

Allt var bra under c:a 1 och ett halvt år. En dag så tyckte jag att det fanns en knöl på halsen och jag ringde omgående till min doktor och fick komma på en gång. Även han kände den och skrev ut en remiss till en ultraljudsundersökning.
Innan jag fått denna tid åkte jag till Gamleby och en möteshelg med dig. Innan du började din predikan så säger du att någon här ska få ett speciellt helande ikväll. När du säger det så bränner det till i min hals precis där knölen var. Jag gick fram och du bad för mig, jag föll under Guds kraft och blev liggande . Flera förebedjare fortsätter att be för mig. Jag börjar hosta och harkla mig. Det kommer upp blod och slem och en av förebedjarna ropar : " Nu kommer "skiten" upp. Dagen efter känner jag ingen knöl längre.

En vecka efter var jag på ultraljudsundersökningen. Man kör och kör med apparaten fram och tillbaka, en kollega tillkallades. Även han kunde inte hitta någon knöl, det fanns ingen. Jag berättade då vad jag varit med om, ett litet överlägset leende från dem och en kommentar om att akta dig så att det inte kommer tillbaka var deras svar. Nej vet ni vad, sa jag, gör Jesus något så gör han det fullständigt. Det har aldrig kommit tillbaka och i november 2011 var jag på lasarettet i Kalmar och blev friskförklarad. Doktorn sa att det har gått bra för dig Mona. Det kändes så gott att få berätta för honom om min tro och om alla förböner jag fått, han kramade om mig och jag tror att även han hade en tro. Han lyssnade helhjärtat på vad jag berättade.

Under hela den här tiden så hade jag ett bibelord som jag hela tiden uttalade, det sista jag gjorde på kvällen innan jag somnade, det första jag gjorde på morgonen, även mitt i natten när jag vaknade så fanns det här bibelordet inom mig. Det var 1:a Pet 2:24.
Idag har jag skrivit ner detta på facebook och fått många härliga kommentarer. Vilken underbar Gud vi har.
Kram Mona Nilsson

2 kommentarer:

  1. Tack för dessa positiva rapporter. Vilken underbar Jesus vi har.

    SvaraRadera
  2. Tack till dig Hans för positiva rapporter om vad som sker under dina resor i Sverige, det stärker och uppmuntrar verkligen.

    Tack också till dig Mona för att du delar ditt helande mirakel med oss. Det är så starkt och människor i Sverige behöver höra vad Jesus gör idag i Sverige.
    Jag har själv nyligen gått igenom ett helande mirakel, där jag opererat bort ett födelsemärke som konstaterades innehöll malignt melanom. Efter bön i församlingen av Hans Marklund mfl så, visade de fortsatta undersökningarna att ingen cancer spridit sig utan jag är frisk. Jag har denna tiden stått på ordet jag fick en dag, Ps 121:5-6. Jesus är underbar!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.