lördag 15 oktober 2011

Lördag den 16 oktober 2011

Hej.
Äntligen är jag inne på bloggen igen. Allt började ju så bra när vi var nere i Israel, men vi fick problem med tillgängligheten till bloggen och kunde därför inte fortsätta att ge en uppdaterad information.

Nu är vi hemma i Sverige igen och de två resorna till Israel ligger bakom. Vi hade två fantastiska resor. Först pastors och ledar resan, en helt underbar resa med starka Gudsmöten och härlig gemenskap. Vi har redan nu bokat upp en ny pastors och ledarresa till Israel. Den går av stapeln den 10-17 september 2012. Redan nu är 10 platser bokade av de 28 platser vi har. Är du pastor eller församlings ledare, välkommen att höra av dig till mig om du är intresserad.

Den andra resan vi hade som följde på Pastorsresan, blev också en härlig resa med starka upplevelser och möten med Jesus. Vi har även planerat en resa för dig som inte står i ledartjänst, den kommer också i september, den 20-30 september. Jag tror att många fick ett helt nytt perspektiv av Israel, dess plats, situation och betydelse under resorna.

Vi återkommer med information om de kommande resorna.

En spännande upplevelse.

Vi hade en lite speciell upplevelse torsdag kväll när vi kommit hem från Israel. Det ringde på dörren vid 20.30 tiden och utanför står en man som sålde fisk. Vi kom i ett samtal med honom då vi berättade att vi nyss kommit hem från en utlandsresa till Israel. Han blev alldeles tyst. Men till sist kröp det fram att han var av judisk börd, boende i Sverige. Han frågade hur vi vågat åka dit och om vi känt oss hotade, vilket vi förklarade att vi inte gjort på något sätt.

Det som hände under samtalet som följde var att ett hopp tändes i hans hjärta att våga åka till sitt egentliga hemland, där han aldrig varit tidigare. Vi såg hur hoppet tändes i hans ögon och hans ansikte. Vi fick en stark upplevelse av Guds närvaro i hallen, innan vi köpte lite fisk av honom och han åkte vidare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.