måndag 17 oktober 2011

Söndagens möten i Brokyrkan Sundsvall

Vi har just haft en härlig möteshelg i Sundsvall. Söndagens möten präglades av en stark Gudsnärvaro och profetisk smörjelse.

Söndag förmiddagens predikan hade temat "Det är fullbordat" och den handlade uteslutande om Jesus, hans försoningsverk på korset, hans död och uppståndelse. Hungern efter att möta Jesus var påtaglig och den fick starka uttryck efter predikan.
Inget eftermöte var planerat, men några kvinnor sprang fram i iver efter att få ett Guds ingripande i sina liv. Jesus och kraften i hans namn mötte verkligen kvinnorna till helande och upprättelse. En invandrarkvinna med djupa sår och stor smärta i sin själ fick ett verkligt möte med Jesus.

Kvällsmötet fortsatte i samma starka atmosfär. Temat för predikan var "Kristendomens återtåg till landet". Predikan följdes upp av starka Jesusmöten där människor upplevde direkta ingripanden i sina liv.

Vi kan summera en underbar Jesushelg. Någon har blivit frälst, vilket är det största av allt, flera vittnar om Jesusmöten till helande men framförallt har helgen kännetecknas av smörjelse till inre helande för många med djupa själsliga sår och förtvivlan. Flera som kämpat med barnlöshet har också mött Gud för att få ett helande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.