måndag 17 oktober 2011

Partnerdagar på Trosgnistans mission i Bollnäs

Missionsdagar/partnerdagar på Trosgnistan i Bollnäs.
Två dagar under denna vecka, den 11-12 okt, hade jag förmånen att få delta i Trosgnistans partnerdagar i Bollnäs. Vi kom tillsammans ett antal pastorer och ledare från olika församlingar i Sverige och lyssnade till en mycket inspirerande och och uppmuntrande missionsundervisning och utmaning. Vi talade om mission i Sverige och ut över välden. Vi bad tillsammans och Herren var där med sin starka närvaro. Vi mötte Gud, upplevde starka profetiska tilltal och vi inspirerades verkligen till mission ut i Sverige och ut över världen.

På tisdagskvällen hade jag förmånen att få predika i kvällsmötet. Vi mötte en fullsatt kyrka med åhörare som var hungriga och törstiga efter mer av Gud. Herren var sannerligen där. Mitt budskap var, "Ge inte upp din dröm" och vi fick uppleva ett våldsamt starkt nedslag av Guds kraft och härlighet. Jag tror att vi alla mötte Gud. Många fick starka tilltal från himmelen, ord av uppmuntran, ord av helande och smörjelse till tjänst.

I eftermötet föll den helige Ande över oss och Birger Skoglund och jag fick stå sida vid sida för att betjäna människor i den helige Ande.

Vi reste hem stärkte efter några fantastiska dagar.

Det gäller landet.
Resan går nu vidare genom Sverige. Just nu är jag avslutat en möteshelg i Sundsvall. Det gäller landet nu. Gud har bestämt sig, han har satt ner fötterna och landet skall intas för Guds rike.
Jag upplever att det finns en oerhörd beslutsamhet på Guds hjärta när det gäller Sverige. Gud kommer att komma över varje församling som ödmjukt öppnar sina hjärtan för honom, lägger ner sin egen agenda, där vi människor täpper till våra munnar för ofruktbart tal, så att ord som bygger upp kan flöda över våra läppar, (Ef.4:29,30) vi ställer oss i stället tillsammans och välsignar. Vi släpper också taget om oss själva så att den helige Ande kan ta över. Då kommer den helige Andes eld att brinna i våra liv och på våra tungor och den helige Ande kommer att flöda fritt.

Landet är ännu vårt, ty vi har sökt Herren vår Gud. Så länge det finns ett bedjande folk som brinner av Guds eld är landet vårt. Låt oss se till att vi är en del av det folket.

Välsignelser från
Hans Marklund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.