måndag 12 mars 2012

Möteshelg i Citykyrkan Älmhult

Fredag den 9 mars.
Helgen började starkt, med ett möte på fredag kväll. Herrens ande var utgjuten redan från start och det låg en stark förväntan i luften. Församlingens lovsångsteam drog ner Gudsnärvaron över samlingen med sin härliga och starkt smorda lovsång.

Kvällens budskap var "Den övernaturliga församlingen" och Herren bekräftade verkligen sitt ord genom att möta människor till helande och förnyelse. Flera mötesdeltagare fick också konkreta och tydliga profetiska tilltal som skade tro och förlöste förvandling och upprättelse i deras liv. En underbar start.

Lördag den 10 mars.
Lördagen innehöll tre möten. Vi startade kl.11.00 med ett undervisningsmöte med temat "Den profetiska tiden och den profetiska församlingen" som sedan följdes av ett eftermiddagsmöte kl.15.00. Ordet flödade verkligen med profetisk klarhet och uppenbarelse och det var helt ljuvligt att predika och undervisa. Gud mötte sitt folk genom sitt profetiska ord, till uppmuntran och klarhet. Saker lades på plats i människors liv genom ordet och den profetiska uppenbarelsen.

En stark förväntan byggdes upp under dagen fram till kvällsmötet som startade kl.18.00. Mötessalen bubblade av förväntan till Herren och på vad han skulle tala och göra i mötet. Jag predikade över ämnet "Genombrott i det övernaturliga" och vi fick verkligen ett genombrott i Guds underbara kraft.
Många mötte Gud till helande och befrielse. Slagna människor fick starka profetiska tilltal och möten med Jesus till upprättelse, hopp och tro. Herren talade sannerligen och verkade med sin kraft. Någon kom också till Jesus i mötet och fick på nytt uppleva frälsning och förlåtelse. Flera upplevde förnyelse i den helige Ande och i sina gåvor. Herren gjorde mirakler.

Söndag den 11 mars.
Möteshelgen avslutades sedan med ett fantastiskt förmiddagsmöte som startade kl.11.00 och som inte ville ta slut. Predikans ämne var "Den profetiska församlingen". Den profetiska uppenbarelsen och det profetiska ordet flödade verkligen fritt. Gud mötte sin församling med ett underbart budskap och ett uppmuntrande och stärkande ord.
Herren sträckte ner sina armar och tog ett starkt tag om sin församling. Drog henne till sig, nära sitt hjärta, utgöt av sin kärleks smörjelse över församlingen, styrkte henne, talade till henne, visade henne sin kärlek och omsorg och gav henne profetiska ord och kraft att gå vidare i tjänst för Herren, folket, staden och nationen.
Vi mötte verkligen Gud och hans underbara kärlek i avslutningsmötet.

Miraklernas tid är nu.
Vi upplevde verkligen mirakler av olika karaktär i helgen. Det sista halvåret och inte minst nu under 2012 har vi fått och får vi vara med om mirakler. Det är en ny tid av tecken och under. Gud har bestämt sig, han sträcker ner sin hand från höjden för att frälsa, bota, befria och upprätta, Han utgjuter sin Ande på plats efter plats, vi upplever verkligen det.
Så mycket härliga och starka vittnesbörd vi får höra nu om Guds helande, befrielse och upprättelseunder, som vi får nu, att få leva och vara med om den andeutgjutelse som vi just nu upplever på plats efter plats, var det länge sedan vi upplevde.

Gud är verkligen på väg in i vårt land på ett nytt sätt, hans rike bryter fram. Han utgjuter sin Ande över det hungriga och törstiga folket igen. Han möter dem, betjänar dem, uppmuntrar och stärker dem, han helar dem. Han öser ut av sin underbara och överväldigande kärlek.

Det är en ny tid, en miraklernas tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.