söndag 18 mars 2012

Vittnesbörd från möteshelgen i Älmhult

Profetskolan VT 2012 i Citykyrkan Älmhult med Hans Marklund

Vittnesbörd 1.
Fredagskvällen startade med ett fantastiskt möte där Hans talade om att församlingen ska ha det övernaturliga naturligt i församlingen. Många fick möta Gud och fick nog en aha-upplevelse. Själv fick jag ett ord till mig som vi diskuterat sen november månad förra året. Gud har
under en längre tid manat oss att forma en skola inom församlingen.

Under lördagen fick vi en noggrann undervisning om det profetiska. Det fanns mycket kvar att dela på detta område sa Hans. Han talade bland annat om ordningar i Guds sätt att arbeta och att Gud aldrig motsäger sig själv oberoende av vem eller vad Han talar till. Detta är en viktig undervisning då diskussioner hade föregått detta i veckan innan. Det profetiska fick än en gång sätta bitar på plats.

Lördagkvällens möte var starkt och många fick möta Gud. Bland annat Anastasia som vittnade om detta på söndagens möte. Gud helar läker och upprättar.

Söndagen avslutades med ett långt och härligt möte. Undervisningen om den profetiska församlingen var mycket bra.

Kjell-Anders Ivarsson, pastor i Citykyrkan Älmhult

Vittnebörd 2.
Det var härligt att kunna vara med, som familj, på Profetskolan i Citykyrkan. Jag gillar verkligen det sättet som Herren använder dig. Undervisning med alla rötter i Guds Ord och sedan power från Den Helige Ande! Allt i ordning och bra balans! :-)
Som sagt, alla möten vi fick vara med, betydde mycket för oss (Jag o Karen), vi fick bl.a. uppmuntran och inspiration.

Men något med söndags budskap var speciell. Vi är ungdomsledare i församlingen sedan
höst/vintern 2010. Tydligen ett uppdrag som kom från Herren till oss.
Ett svårt men samtidigt jättehärligt uppdrag som gjort och hjälper mig att växa mycket.

Gud har gjort spännande saker under tiden medan vi fick lära känna varandra, och arbetat på grunden med sikt på framtiden och det Gud vill göra i Älmhult. Under tiden föddes då det lovsångsteam (med ungdomar) som du fick lyssna till i helgen. Herren har verkligen utvecklat, lyftet upp och hämtat många härliga ungdomar.

Samtidigt som mycket härligt har hänt har vi stått i en tuff problemsituation, som varit tillspetsad den senaste tiden. Men Gud är god. Han lät dig tala rätt in i den situationen utan att veta något.
Budskapet i söndags var härligt! Gud är så kärleksfull han strider för oss och vi får vila i och tro på honom! Gud visade tydligen att han har kontroll över allt detta!

Tack ännu en gång och blessings!
Eduardo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.